Search your favorite song for free

1. Nawi ft. Muariffah (LNG) & Al-Z (NSSN) - Haria Penang Haria

  • Published: 2014-02-07T06:35:20Z
  • By Nawi24
Nawi ft. Muariffah (LNG) & Al-Z (NSSN) - Haria Penang Haria

Title: Haria Penang Haria Song by: Nawi ft. Muariffah (Lawa Nie Geng) & Al-Z (NtahSape2Ntah) Produced by: Nawi Co-produced by: Al-Z (NtahSape2Ntah) Composed by: Daney on the Beat Written by: Nawi, Muariffah & Al-Z Arranged by: Al-Z at IBP Studios Recorded by: Al-Z at IBP Studios Mixed by: Al-Z at IBP Studios Mastered by: Al-Z at IBP Studios Published by: Irama Bayu Productions Direction, Videography & Post Production by Takeem of Takeem Videography Special Thanks to Penang FA - Football Association of Penang & Ultras Panthers Special Appearance by W.A.R.I.S, Juzzthin & MIO IBP Studios http://www.facebook.com/iramabayu Nawi http://www.facebook.com/officialnawi http://twitter.com/Nawi24 Al-Z http://www.facebook.com/official.alz http://www.twitter.com/alzubyr Muariffah http://www.facebook.com/Lawa-Nie-Geng http://www.twitter.com/muariffah1 Takeem http://www.facebook.com/takeemvideogr... http://www.twitter.com/Takeematsu All tracks produced, recorded and published by IBP Studios All rights reserved Irama Bayu Productions © 2014 Tu dia harimau kumbang dah bangun, Taring diasah, masa untuk mengaum, Setia sejati bersatu bersama, Kibaq biru putih kuning dalam satu bendera, Kami dok mai, ampa jangan buat leceh, Nanti kena gelecek, sampai tak dapat bola - cek, Penyudah dengan mudah, tendangan penalti, Harimau kumbang mengganaih, ampa jadi saksi, Dari bawah ke ataih sampai puncak liga, Dari dulu sampai lani kita kekal lagenda, Semua rakyat bersatu, kita turun padang, Pakat dok sokong dari pulau sampai seberang, Ultras bersorak, chant di setiap arena, Cakaran maut, harimau kumbang utara, Sini stadium keramat, ini Bandaraya, Perlawanan dah tamat, Haria Penang Haria! [Chorus] Haria Penang Haria x 4 Mutiara belum pudaq Ni dia bagui punya kilau Rimau kumbang kluaq pulau tengok sapa berani halau Satu stadium jadi hingaq dengan suara Sampai buat kapla mata lawan jadi caca marba Orang kata depa takkan sampai mana Cuba tengok sekarang kita juara liga Rancak atas bola baru nganga Balik Bintang dulu kala 98, 02 Kibaq bendera bawa piala kemenangn Dari Bandaraya sampai Stadium Batu Kawan Gendang dari padang sampai pantai Budak-budak utara pakat-pakat buat ramai Bunyi masih bergema biaq bukan juara Atas pentas arena kita main macam boria Pegang carta tabik Merzagua Laung PULAU Pinang HARIA Penang Haria [Chorus] Haria Penang Haria x 4 Dulu punya khabaq la ni toksah dok cerita Kami saja buat gempaq kami saja buat drama Saja nak kasi chance ampa semua rangkul piala Masa ampa dah tamat kami nak ghampaih semula Saya bukan cerita lebat ni betui saya habaq Nanti sampai satu masa ampa semua pakat ketaq Mai la apa pun semua benda kami langgaq Amaran dah diberi, jangan kata cheq tak habaq 53, 54, 58, 74 Empat kali angkat Piala Malaysia kami dapat Yang la ni liga super semua sekali dapat tiga Campuq sekali kemenangan liga FAM kelima Apa tunggu lagi semboyan dah ku bunyi Laungan kata Keramat semuanya berisi Wahai Pulau Mutiara Negeri Pulau Pinang Harialah musuhmu Hambat semua keluaq padang [Chorus] Haria Penang Haria x 8

nothing at of , which is


2. Nawi ft. Muariffah & Muyu Mizzy - Ayuh Kembara

  • Published: 2013-11-14T10:00:28Z
  • By Nawi24
Nawi ft. Muariffah & Muyu Mizzy - Ayuh Kembara

Title: Ayuh Kembara Song by: Nawi ft. Muariffah & Muyu Mizzy Produced by: Nawi Co-produced by: Muariffah Composed by: Muyu Mizzy Written by: Nawi, Muariffah & Muyu Mizzy Arranged by: Al-Z at IBP Studios Recorded by: Al-Z at IBP Studios Mixed by: Al-Z at IBP Studios Mastered by: Al-Z at IBP Studios Published by: Irama Bayu Productions Nawi http://www.facebook.com/officialnawi http://twitter.com/Nawi24 IBP Studios http://www.facebook.com/iramabayu All tracks produced, recorded and published by IBP Studios All rights reserved Irama Bayu Productions © 2013 (Intro: Muyu Mizzy) Kembara x7 (Chorus: Muyu Mizzy) Ayuh, sampai ke mana, penat lelah kita terus melangkah, Ayuh, sampai ke mana, rialitinya tak pernah kita duga, Bawakan aku, (Ayuh Kembara), Bawakan kamu, (Ayuh Kembara), Kita semua, (Ayuh Kembara), Kejar saja cita, (Ayuh Kembara), (1st Verse: Nawi) Bangun, bangun, bersiap di pagi yang indah, Bismillah, kaki kiri melangkah keluar rumah, Pasang azam tinggi buangkan segala resah, Buka buku baru, mari kita cipta sejarah, Dari pulau rentas laut ke tanah besar, Budak kampung bercita tawan bandar besar, Jauh perjalanan luas pandangan, Tempuh semua sempadan bebas halangan, Kalau ada dugaan jangan susah hati, Kalau ada masalah jangan cuba lari, Tapi cuba tenangkan diri dan hadapi, Hati-hati silap langkah nanti makan diri, Sampai mana ku pergi, paling tinggi ku janji, Jauh mana ku pergi, ku pastikan kembali, Siap sedia masa untuk kita mara, Mari teruskan perjalanan ayuh kita kembara, (Chorus: Muyu Mizzy) Ayuh, sampai ke mana, penat lelah kita terus melangkah, Ayuh, sampai ke mana, rialitinya tak pernah kita duga, Bawakan aku, (Ayuh Kembara), Bawakan kamu, (Ayuh Kembara), Kita semua, (Ayuh Kembara), Kejar saja cita, (Ayuh Kembara), (2nd Verse: Muariffah) Pesan familia, carilah cahaya, Bukan bawa peluru, senapang tiada guna, Bakat kurnia biar jadi cita-cita, Mungkin jadi lagenda himalaya ku kembara, Pusing mana-mana bukan aku kata tidak, Keliling cubaan ingat mana aku pijak, Hidup ada kurang bukan itu alasan, Yakin mara depan lihat cari keajaiban, Bangun biar terus daki, Rama-rama juga boleh terbang lagi tinggi, Tiada penamat untuk kaki berhenti, Perjalanan masih jauh terus mengejar mimpi, Ayuh capai destinasi, Cuba kekal semangan setia menemani, Jauh merantau, harap tidak akan lalai, Dengan izin tuhan moga selamat sampai, (Chorus: Muyu Mizzy) Ayuh, sampai ke mana, penat lelah kita terus melangkah, Ayuh, sampai ke mana, rialitinya tak pernah kita duga, Bawakan aku, Bawakan kamu, Kita semua, (3rd Verse: Muyu Mizzy) Kosongkan minda, terus panjat tangga, Biar mandi peluh, itu tanda usaha, Mereka kekal mereka, kita kekal cuba, Keluar dari kotak yang mereka bina, Kata-kata tak bawak apa kita istimewa, Sihir macam mana jangan risau Dia masih ada, Usah malu tadah tangan, mintak pertolongan, Dia maha penyanyang takkan lepas dari pandangan, (Chorus: Muyu Mizzy) Ayuh, sampai ke mana, penat lelah kita terus melangkah, Ayuh, sampai ke mana, rialitinya tak pernah kita duga, Bawakan aku, (Ayuh Kembara), Bawakan kamu, (Ayuh Kembara), Kita semua, (Ayuh Kembara), Kejar saja cita, (Ayuh Kembara),

nothing at of , which is


3. Nawi ft. Frequensi & Lady D - Penghujung

  • Published: 2013-09-20T08:56:38Z
  • By Nawi24
Nawi ft. Frequensi & Lady D - Penghujung

FACEBOOK: http://www.facebook.com/officialnawi Performed by Nawi, Frequensi & Lady D Produced, Composed and Arranged by Tripdisz Co-produced & Written by Nawi Additional Lyrics by Lady D and Frequensi Back-up Vocal by Lady D Guitar by Auw Rock Engineered and Mixed by Al-Z at IBP Studios Mastered by CL Toh at Mastering One You can download this song at: iTunes : http://bit.ly/XDl4do Amazon : http://amzn.to/VfK8nS CD Baby : http://bit.ly/Reo9hl You may follow these following artists on Twitter: @Nawi24 / @FariqFrequensi / @Layde_dee / @tripdisz Copyright Controlled by Tripdisz Production © 2013 Lyrics:- (Chorus) Walau berombak di laut, akan ku teruskan mendayung, Harapkan bunga mekar, kini layu di hujung tanjung, Walau manisnya rasa, tapi pahitnya ku yang tanggung, Harapkan semuanya bermula, tapi tamat di penghujung, Verse 1 Mulut mungkin berat, tapi hati ingin berkata, Lidah mungkin terkelu, tapi jiwa yang merasa, Siapa sangka dan tak siapa boleh jangka, Gelora yang berkocak goyah bak redah samudra, Apa yang di pinta, apa yang di cinta, Mimpi yang melanda, rialitinya di hina, Bagai menatang minyak yang penuh, tapi ia dituang, Bagai diambil madu tapi sepahnya yang di buang, Bila dipercaya, banyak yang mendusta, Bicara berjanji, tak pernah setia, Lahir fahaman atas dasar lain pandangan, Tukar fikiran sampai yang lain tukar peranan, Situasi tekanan, buat hilang pegangan, Yang kekal kaca, yang permata kehilangan, Cukup sudah beban derita yang ditanggung, Kini sampai saat untuk tamat di penghujung, (Chorus) Walau berombak di laut, akan ku teruskan mendayung, Harapkan bunga mekar, kini layu di hujung tanjung, Walau manisnya rasa, tapi pahitnya ku yang tanggung, Harapkan semuanya bermula, tapi tamat di penghujung, Verse 2 Siapa mengalah, dan siapa yang patut disalahkan?, Diri yang paksa terlebih memberi harapan? Pengorban di lebur, hancur seribu impian, Hanya lafaz akhir yang menjadi kenyataan, Tiada deringan, dan tiada ucapan, Tiada ganti untuk jadi kesempurnaan, Makin jauh berlari, pilu yang berkerjaran, Hari kian suram, menutup punca sinaran, Pitisan air mata, untuk rindu yang dahaga, Nilai jujur kini sudah lagi tak berharga, Kasih di kenangkan, tiada pengorbanan, Kala dulu keriangan, kini kesedihan, Luka membelah, diam kesakitan, Banyak yang di harapkan telah dihampakan, Tiada lagi cinta agung yang dapat disanjung, Kini sampai saat untuk tamat di penghujung, (Chorus) Walau berombak di laut, akan ku teruskan mendayung, Harapkan bunga mekar, kini layu di hujung tanjung, Walau manisnya rasa, tapi pahitnya ku yang tanggung, Harapkan semuanya bermula, tapi tamat di penghujung, Verse 3 Cukup sudah ku beralah, walau tiada yang memaksa, Kini ku sedar siapa aku, kita berbeza, Frasa-frasa cinta, tak lagi bermakna, Fasa-fasa hiba mungkin bakal menjelma, Lupakan kenangan, tiada yang diungkit, Huraikan jiwa, tiada lagi yang rumit, Luas atau sempit, ruang hati dah parah, Penghujung dah tiba, masa untuk berpisah, (Bridge) Tak mampu ku tampung segala beban yang di tanggung, Tiada kisah duka, yang mampu ku sambung, Tak mampu ku bendung segala pilu yang di harung, Kini saat untuk tamat di penghujung

nothing at of , which is


4. Nawi ft CypherDefect & Diyana Khazali - Renungkan

  • Published: 2012-07-24T03:05:51Z
  • By Nawi24
Nawi ft CypherDefect & Diyana Khazali - Renungkan

Beats: Saph Lyrics: Nawi & Cypher Defect Arrangement: Saph Mixing: Saph Perform: Nawi, Cypher Defect & Diyana Khazali Email: [email protected]

nothing at of , which is


5. Tyler Di-Nawi Starring in The Principal

Tyler Di-Nawi Starring in The Principal

The Principal is a contemporary fictional crime-drama set in a boys high school that explores cultural, economic and social issues in Australia Just as new Principal Matt Bashir starts making inroads in notoriously violent high school

nothing at of , which is


6. mkntsh nawi

mkntsh nawi

nothing at of , which is


7. Ingin Bersamamu

  • Published: 2012-10-29T06:27:17Z
  • By faliazman
Ingin Bersamamu

Produced by Fazli Azman Beat By Fazli Azman Lyric by Fazli Azman Sample Beat Taken From Album call 'Food And Liquor' Perform By Lupe Fiasco ©2010 Copyright Controlled

nothing at of , which is


8. Akhirnya ft. A-Zy

  • Published: 2012-08-10T23:06:24Z
  • By faliazman
Akhirnya ft. A-Zy

Produced by Fazli Azman And Muhd Farouk Beat By Fazli Azman Lyric by Fazli Azman, Asmer Ariff And Muhd Farouk A-Zy Appears For Himself Beat Taken From Song call 'One Call Away' Perform By Chingy ©2008 Copyright Controlled

nothing at of , which is