Search your favorite song for free

1. KOLONYA DOLUM MAKİNASI 1KG

  • Duration: 129
  • Channel: tech

2. KOLONYA DOLUM MAKİNASI

  • Duration: 143
  • Channel: tech

3. OTOMATİK PARFÜM VE KOLONYA DOLUM MAKİNASI

  • Duration: 57
  • Channel: tech
OTOMATİK PARFÜM VE KOLONYA DOLUM MAKİNASI

SARIÇAM MAKİNA İMALAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ-www.saricammakina.com-info @[email protected]-05356086324-ikitelli osb.demirciler sna.sit.b2blok no 70/2 başakşehir /istanbul-AEROSOL DOLUM MAKİNALARI,PARFÜM DOLUM MAKİNALARI,POLİÜRETAN KÖPÜK DOLUM MAKİNASI,SIVI DOLUM MAKİNALARI,MDF HIZLI YAPIŞTIRICI DOLUM MAKİNASI,DENİZ TUTKALI DOLUM MAKİNASI,PARKE TUTKALI DOLUM MAKİNASI,POLİÜRETAN KÖPÜK ÇALKALAMA MAKİNASI


4. KOLONYA DOLUM MAKİNASI 1KG

  • Duration: 97
  • Channel: tech
KOLONYA DOLUM MAKİNASI 1KG

BEREKETSAN MAKİNA [email protected] www.bereketsan.com 0 (212) 671 42 63


5. KOLONYA DOLUM MAKİNASI

  • Duration: 45
  • Channel: tech

6. KOLONYA DOLUM MAKİNASI 1KG

  • Duration: 129
  • Channel: tech
KOLONYA DOLUM MAKİNASI  1KG

Bereletsan makina www.bereketsan.com.tr [email protected] 0 (212) 671 42 63 Altı nozüllü otomatik kolonya dolum makinası. Hidrolik pinomatik sistem. Damlatmaz nozül sistemi. Otomatik gramaj ayarı. Dokunmatik ekran.


7. KOLONYA DOLUM MAKİNASI 1KG

  • Duration: 143
  • Channel: tech

8. Kuliner legendaris Nasi bebek Mak Isa - NET5

  • Duration: 389
  • Channel: news
Kuliner legendaris Nasi bebek Mak Isa - NET5

I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)



10. Kuliner legendaris Nasi bebek Mak Isa - NET5

  • Duration: 389
  • Channel: news
Kuliner legendaris Nasi bebek Mak Isa - NET5

Kuliner legendaris Nasi bebek Mak Isa - NET5


11. KOLANYA DOLUM MAKİNASI

  • Duration: 105
  • Channel: tech

12. KÜP ŞEKER MAKİNASI SUGAR MACHİNE 25 TON 12.5 TON TAM OTOMATİK PAKETLEME VE DOLUM

  • Duration: 95
  • Channel: news
KÜP ŞEKER MAKİNASI SUGAR MACHİNE  25 TON 12.5 TON TAM OTOMATİK PAKETLEME VE DOLUM

KÜP ŞEKER MAKİNASI SUGAR MACHİNE 25 TON 12.5 TON TAM OTOMATİK PAKETLEME VE DOLUM


13. 13 NOZULLU TAM OTOMATİK SIVI DOLUM MAKİNASI - HAR MAKİNA

  • Duration: 190
  • Channel: tech
13 NOZULLU TAM OTOMATİK SIVI DOLUM MAKİNASI - HAR MAKİNA

13 NOZULLU TAM OTOMATİK SIVI DOLUM MAKİNASI - HAR MAKİNA


14. AUTOMATIC AEROSOL FILLING MACHINE SPRAY (OTOMATİK AEROSOL DOLUM MAKİNESİ SPRAY DOLUM MAKİNESİ)

  • Duration: 171
  • Channel: tech
AUTOMATIC AEROSOL FILLING MACHINE SPRAY (OTOMATİK AEROSOL DOLUM MAKİNESİ SPRAY DOLUM MAKİNESİ)

Öznam makine Web : www.oznammakine.com Mail : [email protected] Mail : [email protected] Tel : +90 212 549 50 42 Cep : +90 537 416 50 54


15. FİMAK PİL KIRMA MAKİNASI

  • Duration: 39
  • Channel: tech
FİMAK PİL KIRMA MAKİNASI

FİMAK PİL KIRMA MAKİNASI Need new shirts ? http://ahshirts.com Need new shirts, get it at http://ahshirts.com


16. SIVI DOLUM VE ETİKETLEME MAKİNASI

  • Duration: 45
  • Channel: tech
SIVI DOLUM VE ETİKETLEME MAKİNASI

Diğer ürünlerimize bakmak için; www.aseltech.com BAL , KOLONYA , ZEYTİNYAĞI , DETERJAN , ASİT , MEYVE SUYU Vb SIVI DOLUM MAKİNALARI ; TAM OTOMATİK , YARI OTOMATİK , DOLUM MAKİNALARI VE KAPAK KAPAMA , ETİKETLEME İMALATLARI MEVCUTTUR.. İRTİBAT TL : 0533-247-45-67 0532-354-98-36 MUSTAFA DÖGEN


17. Euro Atv İş Dünyası Programı - iremakina

  • Duration: 735
  • Channel: webcam
Euro Atv İş Dünyası Programı - iremakina

Hizmetleriyle sürekli gelişen ve büyüyen bir marka olma yolunda faaliyetlerini sürdüren İremakina, EURO ATV İş Dünyası programı İremakina Dolum Kapama Ve Etiketleme Mak. İmlt. San. Genel Müdürü İsmet ÖZKILIÇ, İremakina'nın faaliyetlerini ve hedeflerini EURO ATV ' de yayınlanan İş Dünyası programı'nda anlattı.


18. Diherdik tak bertudung di masjid

  • Duration: 15
  • Channel: news
Diherdik tak bertudung di masjid

Seorang lelaki didakwa memarahi pasangan suami isteri gara-gara anak perempuan tidak memakai tudung ketika berada di sebuah masjid di Kuala Lumpur. Video yang berdurasi 15 saat itu dirakam Lisza Laressa dan kemudian memuat naik ke Facebooknya. Menurutnya, dia mendakwa lelaki itu menghalaunya kerana tidak bertudung malah ibu bapanya turut terkena tempias. Katanya lagi, mereka hanya menumpang teduh di masjid berkenaan kerana hujan lebat pada hari tersebut. Ikuti penjelasan Lisza Laressa di Facebooknya: "Memg salah akak, kawasan masjid, kena pakai tudung,.ni pon sbb nk tumpang berteduh sementara nak tggu ujan stop & petir kilat reda,.sementara nk temankan mak mkn nasi,.yelahh dari pagi mak akak xmkn ape2,.sementara nk tggu time melawat adik accident kt wad,. Tiba2, ada seorg hamba Allah, dtg trus sound,." Ni masjid kan? Ni masjid kan? Ko tu xpakai tudung, tlg hormat masjid, so ko bleh kuar skang !" Tp memandangkan mak tgh mkn, so ingt nk tggu la mak abih mkn,. Rupa2nya die dtg lagi, trus sound kali ke2, " kan aku dh kata kan? Ni masjid kan? Ko ni xhormat masjid ke?! Ayah akak trus menyampuk, " lepas isteri sy mkn ni, kami sume akan kua, lgpon, ujan lebat & petir, sy nk berteduh kejap,.( dlm video tu, korang pon nmpk kan, mak akak pon xabih mkn pon lagi ) Tgkla cara anak muda berbahasa ngn org tua cmne? Angkat2 tgn cmtu? Klu nk marah akak, marahla akak sorg, tp ngn org tua pon ko punye la tggi sore,,oo siap ckp, " aku polis bantuan sini !" Oo cmni rupanye polis bantuan ye org2 sekeliling situ, leraikan & suruh kami semua beredar je dari situ,.org2 situ pon ckp blk kt die,.salah cara ko ni tegur org! Kesian mak abah, org main herdik2 je,.alahaiii,.besar sgt ke salah akak? nasibla akak pk memg akak yg salah,so akak diamkan je ,. Disebabkan ujan lebat, petir kilat, terima kasih atas ihsan org ramai bg payung utk mak abah tadi dann kami bertiga , kua dlm hujan lebat, akak terpaksa berbasah dlm hujan, sbbnya payung utk mak & abah pakai " Pautan: https://www.facebook.com/lisza.lamindo/videos/10213117175072793/


19. My Food My Story Eps. 8 Segmen 1

  • Duration: 479
  • Channel: lifestyle
My Food My Story Eps. 8 Segmen 1

My Food My Story eps. 8 menceritakan kisah sukses Mak Isa dalam membuka usaha kuliner legendaris di Jakarta, Nasi Bebek Mak Isa. Apa saja kendala-kendala yang ia alami, serta keberhasilan yang kini ia raih dapat kita saksikan di episode kali ini.


20. Mak Nyus Jakarta (3)

  • Duration: 434
  • Channel: news
Mak Nyus Jakarta (3)

Kita telah kehilangan Pak Bondan Winarno, tokoh kuliner yang dikenal dengan ungkapan Mak Nyus ini meninggal dunia di usia 67 tahun.  Untuk mengenang beliau, Food Story akan merangkum beberapa kuliner favorit Pak Bondan seperti yang ada di dalam buku “100 Mak Nyus Jakarta”. Destinasi pertama adalah Nasi Ulam Misdjaya yang mangkal di depan Klenteng Toa Se Bio, di daerah Glodok, Jakarta Barat. Nasi Ulam Misdjaya ini bisa dibilang legendaris dan istimewa. Nasi Ulam merupakan hidangan khas Betawi, berupa nasi putih dengan serundeng, remukan kacang dan bawang merah goreng dengan berbagai lauk pelengkap. Cumi kering asin, jadi lauk favorit Pak Bondan.  Ada juga kuliner Betawi yang sudah langka banget, namanya Sayur Besan. Sayur istimewa ini jadi suguhan wajib saat perhelatan perkawinan dalam adat Betawi. Bahan utama sayur besan ini adalah terubuk yang bentuknya mirip bunga tebu. Kuliner Betawi favorit Pak Bondan lainnya adalah Pecak Gurame Haji Nasun. Di Betawi ada dua jenis pecak, pecak dengan kuah bening dan kuah kacang. Kalau Pecak Gurame Haji Nasun berkuah kacang. Se-spesial apa sih kuliner-kuliner Betawi Favorit Pak Bondan Winarno? Saksikan Food Story berikut.